Select Page
Έλεγχος της ενδοδαπέδιας θέρμανσης με το θερμοστάτη 6iE WiFi

Η διαχείριση ενός συστήματος θέρμανσης δαπέδου με ειδικό θερμοστάτη εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και άνετη ζεστασιά όλο το χρόνο. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε τα πολλά πλεονεκτήματα του νέου θερμοστάτη WiFi 6iE. Θα μάθουμε:

  • Πώς το 6iE χρησιμοποιεί θέρμανση με ζώνες για ακριβή έλεγχο
  • Οι απλούστεροι τρόποι για να ρυθμίσετε προγράμματα θέρμανσης και αυτόματη θέρμανση
  • Πώς ένας έξυπνος θερμοστάτης βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση
  • Πόσο μπορεί να εξοικονομηθεί στους λογαριασμούς ενέργειας
  • Η συμβατότητα του 6iE με άλλες έξυπνες συσκευές

Πώς μπορώ να ρυθμίσω ένα πρόγραμμα θέρμανσης

Η ρύθμιση του 6iE είναι μια πολύ καλή ιδέα για να εξατομικεύσετε το σύστημα θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με τον έξυπνο θερμοστάτη 6iE είναι πολύ απλό τόσο με την εισαγωγή των παραμέτρων σας στη οθόνη αφής όσο και με την διαχείριση αυτού του προγράμματος από απόσταση με την εφαρμογή MyHeating της Warmup χρησιμοποιώντας ένα smartphone. Με την εφαρμογή MyHeating για κινητά ή το MyWarmup διαδικτυακή πύλη, είναι δυνατό να ρυθμίσετε το σύστημα θέρμανσης δαπέδου να ενεργοποιείται όταν λείπετε από το σπίτι ή απλά να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία, διασφαλίζοντας ότι το σπίτι θα είναι ζεστό όταν επιστρέψετε.

Λειτουργία αυτόματης θέρμανσης

Η σειρά των Warmup WiFi θερμοστατών περιέχουν προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας αυτόματης θέρμανσης – που σημαίνει ότι το σπίτι θα παραμείνει στην ιδανική θερμοκρασία άνεσης χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα θέρμανσης, αν χρειαστεί.

Ο έξυπνος θερμοστάτης 6iE WiFi χρησιμοποιεί την τεχνολογία SmartGeo, ο οποίος μπορεί να μαθαίνει το πρόγραμμά σας για να ρυθμίζει αυτόματα το τέλειο επίπεδο ζεστασιάς για οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Η λειτουργία SmartGeo βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος θέρμανσης και μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση χρημάτων. Χρησιμοποιεί αυτόματη επικοινωνία στο παρασκήνιο με τα smartphones για να μειώνει τη θερμοκρασία της ενδοδαπέδιας θέρμανσης του σπιτιού όταν λείπετε και να την ανεβάζει αυτόματα όταν επιστρέφετε στο σπίτι.

Θα βελτιώσει ο 6iE την ενεργειακή απόδοση του συστήματος?

Καθώς όλοι προσπαθούμε να μειώσουμε τις προσωπικές μας εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, η χρήση συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης με έξυπνους προγραμματιζόμενους θερμοστάτες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση ενός σπιτιού.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, καθώς λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, ενώ παράγει το ίδιο επίπεδο άνεσης. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιεί το φαινόμενο της ακτινοβολίας θερμότητας, το οποίο οδηγεί απαλά τη θέρμανση απευθείας στα αντικείμενα και τους ανθρώπους μέσα στο χώρο, αντί να θερμαίνει απλώς τον αέρα όπως τα θερμαντικά σώματα που λειτουργούν με κεντρική θέρμανση. Αυτό μειώνει δραματικά τη σπατάλη ενέργειας. Με την ενισχυμένη ικανότητά του να εξοικονομεί ενέργεια μέσω της αυτόματης θέρμανσης και του τηλεχειρισμού, το 6iE μεγιστοποιεί αυτή την υπάρχουσα αποδοτικότητα – εξοικονομώντας έως και 25% επιπλέον από τη χρήση ενέργειας.

Μπορεί το 6iE να συνδεθεί με το Amazon Echo ή το Google Home?

Ο έξυπνος θερμοστάτης 6iE μπορεί να ελεγχθεί μέσω άλλων έξυπνων οικιακών συσκευών μέσω της χρήσης της πλατφόρμας IFTTT για οικιακό αυτοματισμό. Αυτή η μέθοδος παρέχει μια απλή λύση για τη διαχείριση του θερμοστάτη με μια υπάρχουσα έξυπνη φωνητική βοηθό Alexa, Google Home ή άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Και μέσω της δυνατότητας ρύθμισης “ζωνών” του συστήματος θέρμανσης δαπέδου, ο φωνητικός έλεγχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία της θέρμανσης μιας συγκεκριμένης ζώνης και όχι ολόκληρου του σπιτιού.

Ο 6iE είναι επίσης συμβατός με συστήματα διαχείρισης κτιρίων – γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για εγκατάσταση σε μεγαλύτερα έργα με πολλαπλές ζώνες θέρμανσης.

Πού μπορώ να αγοράσω τον θερμοστάτη 6iE?

Ο έξυπνος θερμοστάτης 6iE μπορεί να αγοραστεί ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος προσφορών μας. Δοκιμάστε το σήμερα και δείτε πόσο θα κοστίσει ένα σύστημα θέρμανσης με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email