Select Page

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες

Προσφέροντας κομψό σχεδιασμό και μεγάλη λειτουργικότητα, η συλλογή της Warmup από ηλεκτρικά θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ μπάνιου.

Οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες είναι διαθέσιμες σε μοντέλα με μία μπάρα ή πολλές μαζί και σε ποικιλία φινιρισμάτων. Επιλέξτε την ιδανική πετσετοκρεμάστρα για το μπάνιο ή το υγρό δωμάτιο.

Ηλεκτρικές πετσετοκρεμάστρες

Ενεργειακά αποδοτική, ηλεκτρική τεχνολογία ξηρής θέρμανσης


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ζεστή πετσέτα μετά από ένα αναζωογονητικό μπάνιο ή ντους και η σειρά θερμαινόμενων πετσετοκρεμάστρων της Warmup συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία ηλεκτρικής θέρμανσης για να φέρει μια πινελιά πολυτέλειας στο μπάνιο.

Διαθέσιμες ως επιλογή μονής μπάρας ή πολλαπλών ράβδων και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και φινιρισμάτων, οι πετσετοκρεμάστρες της Warmup είναι εύκολες στη χρήση και απλές στην εγκατάσταση. Είναι ιδανικές για έργα ανακαίνισης μπάνιου ή νεόδμητα μπάνια. Χρησιμοποιώντας τα διάσημα ηλεκτρικά θερμικά μας καλώδια για να παρέχουν απαλή, ακτινοβολούμενη θερμότητα για τις πετσέτες σας, οι μπάρες χρησιμοποιούν τεχνολογία ξηρής θέρμανσης – χωρίς υγρό και επομένως χωρίς κίνδυνο διαρροών.

Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου
Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες πολλαπλών ράβδων

Σύγχρονος βρετανικός σχεδιασμός, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 304


Εμπνευσμένη από το κλασικό βρετανικό στιλ, η συλλογή από πετσετοκρεμάστρες έχει σχεδιαστεί με δεξιοτεχνία από την εσωτερική ομάδα σχεδιαστών και ερευνητών μας και είναι ιδανική για όλα τα θέματα σχεδιασμού του μπάνιου. Κατασκευάζονται από τον καλύτερο ανοξείδωτο χάλυβα 304, που τους καθιστά ανθεκτικούς στους λεκέδες και τη διάβρωση – ιδανικούς για χρήση στο μπάνιο.

Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου

Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου

Εμπνευσμένοι από το σύγχρονο ξενοδοχειακό σχεδιασμό με καθαρές γραμμές και κορυφαία φινιρίσματα, ανανεώστε το μπάνιο σας εγκαθιστώντας μία ή περισσότερες από τις μονές ράβδους πετσετοκρεμάστας μας για αβίαστα ζεστές πετσέτες.

Πετσετοκρεμάστρες πολλαπλών ράβδων

Πετσετοκρεμάστρες πολλαπλών ράβδων

Δημιουργήστε ένα μπάνιο που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την αισθητική με θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα μονής ή πολλαπλών ράβδων. Προσφέροντας γρήγορους χρόνους θέρμανσης, αυτές οι πετσετοκρεμάστρες είναι αρκετά μεγάλες για να ζεστάνουν γρήγορα όλες τις πετσέτες του σπιτιού.

IP55 – κατάλληλες για χρήση στη Ζώνη 1 και 2


Οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μας μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε στη ζώνη 1 και 2 λόγω της πιστοποίησης IP55, που σημαίνει ότι μπορούν να έρθουν σε επαφή με κάποιο νερό χωρίς προβλήματα ασφαλείας. Η κατασκευή τους από ανοξείδωτο χάλυβα αποτρέπει επίσης οποιαδήποτε πιθανή διάβρωση που προκαλείται από το νερό. Συμβουλεύεστε πάντα έναν πλήρως καταρτισμένο ηλεκτρολόγο σχετικά με τους περιορισμούς ζώνης.

Απλό στην εγκατάσταση και εύκολο στον έλεγχο


Οι πετσετοκρεμάστρες μας εγκαθίστανται γρήγορα από εξειδικευμένο εγκαταστάτη και έχουν εγγύηση 5 ετών. Υπάρχουν δύο συνιστώμενες μέθοδοι ελέγχου για την αποτελεσματική λειτουργία της πετσετοκρεμάστρας:

  • Η πετσετοκρεμάστρα μπορεί να συνδεθεί στο κύκλωμα φωτισμού για αυτόματη λειτουργία όταν ανάβει το φως, εφόσον προστατεύεται από έναν υπάρχοντα αυτόματο διακόπτη προστασίας
  • ή μπορεί να ελέγχεται από έναν ανεξάρτητο διακόπτη που παρέχει ισχύ κατά απαίτηση.

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε έναν υπάρχοντα θερμοστάτη ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης για τον έλεγχο της πετσετοκρεμάστρας, ωστόσο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μη αποτελεσματική λειτουργία, καθώς η πετσετοκρεμάστρα θα αρχίσει να θερμαίνεται πριν από τη χρήση της και θα ενεργοποιείται και θα απενεργοποιείται καθώς η ενδοδαπέδια θέρμανση διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία άνεσης στο μπάνιο. Οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες της Warmup δεν συνιστώνται για εγκατάσταση σε γυψοσανίδες, καθώς αυτή η κατασκευή τοίχου δεν παρέχει σταθερή στήριξη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πρέπει επίσης να επιτρέπεται απόσταση 600 mm μεταξύ του δαπέδου και της χαμηλότερης ράγας κατά την εγκατάσταση.

Θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα μονής ράβδου τετράγωνου σχήματος

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΜΟΝΗΣ ΡΑΒΔΟΥ

Οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου της Warmup προσθέτουν μια σύγχρονη πινελιά σε ένα κατά τα άλλα κλασικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης ενός μπάνιου.

Κομψός αρθρωτός σχεδιασμός

Το να έχουμε ένα μικρό μπάνιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς ως προς το στυλ και τη λειτουργικότητα και η γκάμα των σιδηροτροχιών με μία ράβδο είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός αρθρωτού συστήματος για να ζεσταίνουμε απαλά τις πετσέτες μετά από ένα δροσερό ντους. Χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία ηλεκτρικής θέρμανσης, οι πετσέτες με μία ράβδο της Warmup δεν περιέχουν υγρά και παρέχουν ομοιόμορφη διασπορά της θερμότητας με γρήγορους χρόνους θέρμανσης – επιλέξτε πόσες απαιτούνται για απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού. Συνιστάται η διασφάλιση απόστασης 250 mm μεταξύ κάθε ράβδου κατά την εγκατάσταση ενός αρθρωτού σχεδίου.

Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου

Διατίθεται σε δύο επιλογές στυλ

Οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Επιλέξτε από τις δύο επιλογές στυλ: το Tulsi και το Burdock, και τα δύο διαθέσιμα σε πολλαπλά φινιρίσματα και σκεφτείτε να εγκαταστήσετε τρεις στη σειρά για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό, κομψό σημείο εστίασης στο μπάνιο.

Θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα μονής ράβδου στρογγυλού σχήματος

Η στρογγυλή ράβδος πετσετοκρεμάστρας Tulsi

Οι ράγες Tulsi διαθέτουν έναν όμορφο, στρογγυλεμένο σχεδιασμό, που συνδυάζει την αίσθηση του παραδοσιακού στυλ με την προηγμένη τεχνολογία. Οι ομαλές γραμμές της σειράς Tulsi θα ενισχύσουν τη μεγαλοπρέπεια οποιουδήποτε έργου ανακαίνισης μπάνιου.

Θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα μονής ράβδου τετράγωνου σχήματος

Η τετράγωνη ράβδος πετσετοκρεμάστρας Burdock

Η επιλογή στυλ Burdock φέρνει μια πινελιά μοντέρνου βιομηχανικού σχεδιασμού στο μπάνιο. Αυτή η συλλογή πετσετοκρεμαστών για πετσέτες χρησιμοποιεί ένα τετράγωνο σχεδιαστικό φινίρισμα, προσφέροντας ένα ισχυρό γεωμετρικό στοιχείο που θα είναι ιδανικό για μοντέρνα μπάνια.

Επιλογή φινιρίσματος

Γυαλισμένες πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου

Γυαλιστερό

Επιλέξτε τη ράβδο πετσετοκρεμάστρας Tulsi ή Burdock σε γυαλισμένο φινίρισμα για μια αστραφτερή εμφάνιση – ιδανική για χρήση σε μπάνια με αντανακλαστικά πλακάκια τοίχου και ασορτί γυαλισμένες βρύσες.

Σαγρέ πετσετοκρεμάστρες μονής ράβδου

Σαγρέ

Επιλέξτε μια πετσετοκρεμάστρα με σαγρέ φινίρισμα για μια κλασική εμφάνιση που θα ενισχύσει ένα πιο παραδοσιακό θέμα σχεδιασμού μπάνιου με πρωτότυπα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

Εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη χρήση

Οι μονού τύπου ράβδοι πετσετοκρεμάστρας μας τοποθετούνται γρήγορα σε ένα μπάνιο από έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη και μπορούν να ελεγχθούν είτε με σύνδεση σε ένα υπάρχον κύκλωμα φωτισμού του μπάνιου με προστασία RCD είτε με ξεχωριστό κουμπί λειτουργίας.

Όλες οι πετσετοκρεμάστρες Warmup συνοδεύονται από ένα σετ στερέωσης, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πρώτη εγκατάσταση.

ΠΕΤΣΕΤΟΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Ιδανικά για μεγαλύτερα δωμάτια, οι θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες με πολλές ράβδους δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σημείο εστίασης για κάθε μπάνιο.

Ιδανικό για μεγαλύτερα μπάνια

Όταν ανακαινίζετε ένα μεγαλύτερο μπάνιο ή σχεδιάζετε ένα νέο δωμάτιο ως μέρος ενός νέου έργου, η συλλογή ηλεκτρικών πετσετοκρεμαστών πολλαπλών ράβδων της Warmup προσφέρει μια ενεργειακά αποδοτική λύση εξοικονόμησης χώρου για να ζεστάνετε τις πετσέτες μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ντους. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία ξηρής θέρμανσης μας, τα κάγκελα για τις πετσέτες δεν περιέχουν υγρά και έχουν γρήγορους χρόνους θέρμανσης, καθιστώντας τα ιδανικά για οικογενειακά μπάνια ή μεγαλύτερα υγρά δωμάτια με υψηλή χρήση.

Θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες πολλαπλών ράβδων

Κλασικός εμπνευσμένος σχεδιασμός με δύο επιλογές στυλ

Διαθέσιμα σε δύο επιλογές στυλ, το Anise και το Hawthorn παρέχουν μεγάλη λειτουργικότητα με όμορφο σχεδιασμό και σε πολλαπλά μεγέθη. Εγκαταστήστε στο μπάνιο μια μπάρα πετσετών πολλαπλών ράβδων τύπου σκάλας για να δημιουργήσετε έναν χώρο εμπνευσμένο από το σύγχρονο ντιζάιν.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα πολλαπλών ράβδων στρογγυλού σχήματος

Η στρογγυλή πετσετοκρεμάστρα πολλαπλών ράβδων Anise

Το Anise χρησιμοποιεί ένα στρογγυλεμένο σχεδιασμό ράγας, προσφέροντας μια πινελιά casual κομψότητας στο μπάνιο. Με τις ευθείες γραμμές της εξομαλυμένες, η Anise θα θερμαίνει τις πετσέτες γρήγορα και αποτελεσματικά και είναι ιδανική για πιο παραδοσιακά θέματα σχεδιασμού μπάνιου.

Η τετράγωνη πετσετοκρεμάστρα πολλαπλών ράβδων Hawthorn

Εάν η απαίτηση είναι για μια πετσετοκρεμάστρα με πιο σύγχρονη αισθητική, η σειρά θερμαινόμενων πετσετοκρεμαστών Hawthorn με πολλαπλές ράβδους είναι η τέλεια επιλογή. Χρησιμοποιώντας ένα τετραγωνισμένο σχεδιασμό ράγας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για υγρούς χώρους με μοντέρνα αίσθηση.

Ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα πολλαπλών ράβδων τετράγωνου σχήματος

Επιλέξτε από τρία μεγέθη

4 ράβδοι για πετσέτες

4 ράβδοι για πετσέτες

Η μικρότερη από τις θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες πολλαπλών ράβδων, με 4 ράβδους είναι ιδανική για μικρότερους χώρους, όπως μπάνια και ντους.

6 ράβδοι για πετσέτες

6 ράβδοι για πετσέτες

Η επιλογή μας με 6 ράβδους είναι ιδανική για μπάνιο μεσαίου μεγέθους. Το επιπλέον πλάτος του σε σύγκριση με τα στυλ 4 bar και 8 bar το καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμο για το ζέσταμα μεγαλύτερων πετσετών μπάνιου.

8 ράβδοι για πετσέτες

8 ράβδοι για πετσέτες

Ως η μεγαλύτερη πετσετοκρεμάστρα της συλλογής, η 8 ράβδων είναι ιδανική για τη θέρμανση περισσότερων από μίας πετσετών ταυτόχρονα.

Εύκολο στην εγκατάσταση και εύκολο στη χρήση

Οι μονού τύπου ράβδοι πετσετοκρεμάστρας μας τοποθετούνται γρήγορα σε ένα μπάνιο από έναν εξειδικευμένο εγκαταστάτη και μπορούν να ελεγχθούν είτε με σύνδεση σε ένα υπάρχον κύκλωμα φωτισμού του μπάνιου με προστασία RCD είτε με ξεχωριστό κουμπί λειτουργίας.

Όλες οι πετσετοκρεμάστρες Warmup συνοδεύονται από ένα σετ στερέωσης, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πρώτη εγκατάσταση.

Τάση λειτουργίας 230 V AC ±15%, 50 Hz
Σύνθεση Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας 304
Εξαρτήματα Παρέχεται με κιτ στερέωσης
Βαθμός Προστασίας IP IP55
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 3 m
Μορφές Διατίθεται ως μονής και πολλαπλής ράβδου
Πιστοποιήσεις και σημάνσεις CE

HTR-1ROBR Tulsi

HTR-1ROPO Tulsi HTR-1SQBR Burdock HTR-1SQPO Burdock
Μήκος (mm) 650 650 650 650
Πλάτος (mm) 32 32 40 40
Βάθος (mm) 100 100 100 100
Σχήμα μπάρας Στρογγυλό Στρογγυλό Τετράγωνο Τετράγωνο
Φινίρισμα Σαγρέ Γυαλιστερό Σαγρέ Γυαλιστερό
Ισχύς (W) 19 19 19 19
Ένταση ρεύματος (A) 0,08 0,08 0,08 0,08
Αντίσταση (Ω) 2800 2800 2800 2800

HTR-4ROPO 
Anise

HTR-4SQPO 
Hawthorn

HTR-6ROPO 
Anise

HTR-6SQPO 
Hawthorn

HTR-8ROPO 
Anise

HTR-8SQPO 
Hawthorn

Μήκος (mm) 500 500 650 650 530 620
Υψος (mm) 520 520 600 600 800 912
Βάθος (mm) 120 120 120 120 135 120
Αριθμός ράβδων 4 4 6 6 8 8
Σχήμα μπάρας Στρογγυλό Τετράγωνο Στρογγυλό Τετράγωνο Στρογγυλό Τετράγωνο
Φινίρισμα Γυαλιστερό Γυαλιστερό Γυαλιστερό Γυαλιστερό Γυαλιστερό Γυαλιστερό
Ισχύς (W) 52 52 90 95 100 115
Ένταση ρεύματος (A) 0,23 0,23 0,39 0,41 0,43 0,50
Αντίσταση (Ω) 1017 1017 588 557 529 460