Select Page

Ψάχνετε θερμοστάτη για τον έλεγχο της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τους θερμοστάτες ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την πιο αποτελεσματική λειτουργία. Θα μιλήσουμε για:

  • Τα οφέλη των ελέγχων θέρμανσης δαπέδου
  • Πώς οι έξυπνοι θερμοστάτες μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα
  • Ο καλύτερος θερμοστάτης ενδοδαπέδιας θέρμανσης
ελέγχων θέρμανσης δαπέδου

Ποια είναι τα οφέλη ενός θερμοστάτη ενδοδαπέδιας θέρμανσης;

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό ελεγκτή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι πιο αποδοτική από τα κλασικά συστήματα θέρμανσης και ένας ειδικός θερμοστάτης μεγιστοποιεί την απόδοση, παρέχει ζεστασιά, με λιγότερη σπατάλη ενέργειας.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα θερμοστατών κατάλληλων για όλες τις λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κάθε θερμοστάτης φροντίζει να παρέχει το κατάλληλο επίπεδο ζεστασιάς για τις απαιτήσεις χρησιμοποιώντας αισθητήρες δαπέδου και χώρου.

Εάν προτιμάτε τον απλό έλεγχο, τότε οι χειροκίνητοι θερμοστάτες μας θα ήταν κατάλληλοι. Ένας ψηφιακός θερμοστάτης είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν θέλετε θέρμανση με χρονοπρόγραμμα. Αν ενδιαφέρεστε για απομακρυσμένο έλεγχο με smartphone ή αυτόματη θέρμανση, τότε η γκάμα έξυπνων θερμοστατών μας είναι η καλύτερη.

Γιατί να προτιμήσετε έναν έξυπνο θερμοστάτη;

Η θέρμανση δαπέδου προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας και η χρήση ενός έξυπνου θερμοστάτη για τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Βελτιώνει τα πλεονεκτήματα ενός προγραμματιζόμενου θερμοστάτη, επιτρέποντας ειδικά προγράμματα θέρμανσης και παρέχοντας αυτόματη θέρμανση και πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Warmup MyHeating. Έτσι, ένα σπίτι θα είναι πάντα στη σωστή θερμοκρασία, τη σωστή στιγμή – βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση και τη απόσβεση του συστήματος θέρμανσης.

WiFi θερμοστάτης Element

θερμοστάτης Element WiFi είναι μια από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες μας στον έλεγχο της θέρμανσης δαπέδου και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και τη λειτουργικότητα. Ο Element μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλες τις λύσεις θέρμανσης δαπέδου Warmup. Έχει πλήκτρα αφής με καθαρή, γραφική οθόνη για ακριβή διαχείριση της θερμότητας. Ο κλασικός, διακριτικός σχεδιασμός του σημαίνει ότι ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση σπιτιού και είναι πλήρως συμβατό με τις εφαρμογές μας για smartphone.

Ο Element μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το 6iE. Η θέρμανση δαπέδου μπορεί να εγκατασταθεί σε «ζώνες» – δηλαδή η χρήση χωριστών συστημάτων για διαφορετικούς χώρους ενός σπιτιού, με κάθε ζώνη να ελέγχεται από τον δικό της θερμοστάτη. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει από πολλούς θερμοστάτες από την εφαρμογή MyHeating ή μέσω της διαδικτυακής πύλης MyWarmup.

Ο WiFi θερμοστάτης Element της Warmup έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και την κομψή λειτουργικότητα.

 

WiFi θερμοστάτης Element

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.

Ποιος θερμοστάτης ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας Warmup είναι σωστός;

Οι λύσεις ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης προσφέρουν «αόρατη» θέρμανση, καθώς ο λεπτός σχεδιασμός τους και οι απλές μέθοδοι εγκατάστασης τις καθιστούν ιδανικές για χρήση σε οποιοδήποτε χώρο.

Σχεδόν όλοι οι ελεγκτές μας είναι συμβατοί με ένα ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης δαπέδου Warmup, αλλά αν αγοράσετε ένα νέο σύστημα ή θέλετε να αναβαθμίσετε τον θερμοστάτη, τότε οι θερμοστάτες WiFi 6iE ή Element θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Το 6iE είναι κομψό, με έγχρωμη οθόνη και κάνει εύκολο τον χειρισμό ακόμα και με τη χρήση τηλεφώνου.

Πώς να ρυθμίσετε το θερμοστάτη θέρμανσης δαπέδου

Όλοι οι θερμοστάτες μας είναι εύκολοι στη χρήση και απλοί στην εγκατάσταση και ρύθμιση. Οι οδηγίες του θερμοστάτη, οι τεχνικές προδιαγραφές και άλλα έγγραφα για τον επιλεγμένο ελεγκτή βρίσκονται στον ιστότοπό μας.

Ψάχνετε να αγοράσετε έναν νέο θερμοστάτη;

Λάβετε μια δωρεάν online προσφορά σήμερα για να βρείτε τον καλύτερο ελεγκτή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε τον πλησιέστερο προμηθευτή Warmup.

 

Πώς να αγοράσετε ένα σύστημα Warmup?

Απλά συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα αίτησης προσφοράς με τις λεπτομέρειες του έργου και θα σας δείξουμε στο το τέλειο σύστημα για τις απαιτήσεις καθώς και τον τρόπο αγοράς του.




Like this article? Share it with your friends.
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email