spacer spacer spacer

Σχετικά με την Warmup Plc

Η Warmup PLC είναι η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία των Υποδαπέδιων Θερμάνσεων στη Μεγάλη Βρετανία, η καλύτερη στις πωλήσεις , και μία από τις πιο γρήγορα εξελιγμένες στο κόσμο. Η Warmup ιδρύθηκε το 1994, και από τότε οι Υποδαπέδιες Θερμάνσεις είναι η επιλογή για πάνω από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε 36 χώρες παγκοσμίως και συνεχώς προσθέτονται κι άλλες χώρες.

Ο βασικός στόχος της Warmup είναι να εξασφαλίζει για κάθε προϊόν που σχεδιάζει , κατασκευάζει και πωλεί να δίδει στους πελάτες της άριστα και μακροπρόθεσμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας έχουμε εστιαστεί στα παρακάτω:

1. Καλύτερα Προϊόντα
Σιγουρευόμαστε ότι έχετε τα πιο αξιόπιστα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

2. Καλύτερη Υπηρεσία
Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την εγκατάσταση μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά μας επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικώς, σε απευθείας σύνδεση, με φαξ ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, όλο τον χρόνο, επί 24ώρου βάσεως.

3. Καλύτερη Πληροφόρηση
Συνεχώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες μας για την καλύτερη χρήση των προϊόντων μας για να παρέχουμε τον ιδανικό έλεγχο κλίματος και την αποδοτικότερη ενεργειακή χρήση.

Οι κύριοι παράγοντες που εξετάζουμε κατά το σχεδιασμό των προϊόντα μας, γράφουμε την καθοδήγηση των εγκαταστάσεων και πραγματοποιούμε την παρακάτω έρευνα:

Ασφάλεια

Η Warmup εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα της που πωλούνται σε όλες τις χώρες έχουν περάσει από όλα τα αναγνωρισμένα και σημαντικά πρότυπα ή από τους ρυθμιστικούς οργανισμούς. Ως εκ τούτου μεταξύ των άλλων τα προϊόντα της Warmup είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ακόλουθα πρότυπα και εγκρίσεις:

accreditations

Οι θερμάνσεις μας, φέρουν συνολικά τα πιο αναγνωρισμένα σήματα ασφάλειας από οποιουσδήποτε άλλους ανταγωνιστές και έτσι είστε εγγυημένοι για τα πιο υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Απλότητα

Απλότητα στην εγκατάσταση
- Εύκολες κατανοητές οδηγίες εγκατάστασης, είναι το αποτελέσματα 15 χρόνων σταθερής και συνεχής επεξεργασίας.
- Η συνεχής εξέλιξης του προϊόντος, έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων έτσι ώστε να καλύπτει όλους τους τύπους πατωμάτων.
- Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων το λεπτότερο και μακροπρόθεσμο καλώδιο που διατίθεται στο κόσμο για την ηλεκτρική θέρμανση πατωμάτων.

Απλότητα σε λειτουργία:
- Οι θερμάνσεις πατωμάτων Warmup ελέγχονται από συσκευές ελέγχου κλίματος που είναι μοναδικές για την Warmup. Τα σοφιστικέ συστήματα λογισμικού σε αυτές τις συσκευές λειτουργούν με χωριστούς αισθητήρες πατωμάτων και αέρα, η τεχνητή ευφυή εκμάθησης δίδει στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο με τον πιο απλό τρόπο.

Μακροπρόθεσμη απόδοση

Η Warmup προσφέρει ισόβια εγγύηση σε πολλά από τα προϊόντα της και ήταν η πρώτη εταιρεία στην αγορά που πρόσφερε ισόβια εγγύηση .

Οι μακροπρόθεσμες εγγυήσεις της Warmup προέρχονται από την άριστη γνώση των προϊόντων, αφού είναι οι σχεδιαστές των προϊόντων και με την συνεχή υψηλή ποιότητα ελέγχου, το σύστημα ελέγχου που χρησιμοποιείτε βρίσκετε στα γραφεία μας στην Γερμανία, που έχουν κατασκευαστεί με τα πρότυπα EN 442-2.

Θεμελιώδης στη διάρκεια ζωή η εγγύηση είναι η χρήση μιας προηγμένης μόνωσης που χρησιμοποιείται και για τα δύο καλώδια μέσα στο καλώδιό μας και για την κάλυψη έξω και γύρω από το τελειωμένο καλώδιο.

Η μακροπρόθεσμη απόδοση απαιτεί επίσης τις καλύτερες προδιαγραφές των προϊόντων και τις κατάλληλες μεθόδους εγκαταστάσεων. Η καθοδήγηση της Warmup μέσω των εγχειριδίων εγκατάστασης και την 24ώρη εξυπηρέτηση της ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο σας εξασφαλίζει ότι θα σας παρέχουμε πάντα τις συμβουλές που χρειάζεστε ακριβώς όταν την ώρα που τις χρειάζεστε.

Οικονομία στη χρήση για να προστατεύσει το περιβάλλον μας και να μειώσει τα ενεργειακά κόστα

Οι θερμοστάτες της Warmup ελέγχουν το περιβάλλον χρησιμοποιώντας τους ακριβείας  αισθητήρες  θερμοκρασίας πατωμάτων και αέρα. Ο Warmup Χ-STAT, που είναι μοναδικός στη Warmup είναι απλά ο καλύτερος διαθέσιμος ηλεκτρικός θερμοστάτης θέρμανσης πατωμάτων.

Ο θερμοστάτης Χ-STAT έχει την παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας για την πλήρη ενεργειακή αποδοτικότητα και τον έλεγχο.

Ως μέρος της δέσμευσής μας για την ασφάλεια των προϊόντων, την απλότητα και τη μακροπρόθεσμη απόδοση, η Warmup επενδύει πολύ στην έρευνα και την ανάπτυξη. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα που υποστηρίζονται με τις πρωτοπόρες εγγυήσεις της αγοράς. Τα προϊόντα Warmup® υποβάλλονται στις αυστηρές δοκιμές ασφάλειας και εγκρίνονται από τα πιο ενημερωμένα Βρετανικά, ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Η Warmup έχει επεκταθεί στο εξωτερικό από το 2001 και συνεχίζουμε να επενδύουμε συνεχώς για την εδραίωση μας σε περισσότερες χώρες στις 4 ηπείρους εξασφαλίζοντας ότι όλες οι περιφέρειες και σε όλη τη χώρα τα ηλεκτρικά και τα πρότυπα των προϊόντων είναι κατανοητά και αποδεκτά.

Δια μέσου της συνεχείς παραγωγής των κορυφαίων προϊόντων και με συνδυασμό την εξυπηρέτηση του πελάτη, η Warmup έχει κερδίσει αρκετά διεθνή βραβεία που αναγνωρίζουν την ανάπτυξη και την ποιότητα των προϊόντων της. Μερικά από αυτά είναι:

 

Award logo

 

fast 50 fasttrack platinum award

 


spacer
spacer spacer
spacer